Pood
0

Kasside Turvakodu

VURR — 21.08.2020

Sugu: Cамка
Vanus: До 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

Väike Vurr on leitud Turbast, kus ta ihuüksi mitu päeva kedagi endale appi otsis. Lõpuks, kui ta oli head inimesed leidnud, leiti ka tee meie hoiukodusse.

Nüüd hoiukodus on esialgsest pelglikust kassipojast saanud armas ja sõbralik kassitups, kes muudkui ringi mürgeldada vuristab ja väga mängu ning hellust hindab. Kui nöörijupid ja mänguhiired on läbi tuuseldatud, on kõige parem tegevus inimese juurde kaissu pugeda ning nurr lahti lüüa. Pole ka hullu, kui inimene ennast nihutab või korraks ära käib — Vurr ootab alati ja sätib ennast uuesti sülle tagasi, kuniks uni magatud ja uus mängutuur algamas. Seda ikka kõike suure nurrumise ja inimese külge kleepumisega.

Vurr oskab suurepäraselt kasutada liivakasti ning kogu hoiukodus olev mööbel on jäänud kraapimisest puutumata, sest Vurr vuristab muudkui mööda kasside jaoks mõeldud kraapimisposte ringi tuuseldada. Mida paremat võiks veel tahta? Eks ikka Vurri ennast enda päriskoju!

Lisaks saab ta läbi teiste kassidega, kes hoiukodus alalised elanikud on. Ka suurt koera Vurr ei pelga — kui koer ei sega Vurri, siis Vurril pole ka koerast hirmu.

Ühesõnaga, Vurr on väike, terve ja igati ideaalne kassilaps, kellest tulevikus tore kaaslane ja sõber saab.

Lisaks on ta saanud ussirohu, enne uude koju minemist saab ta ka vaktsineeritud ning kiibi koos passiga.

Kui soovid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.