Pood
0

Kasside Turvakodu

EMILY — 01.12.2019

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

Malbe ja õrn kassitüdruk Emily saabus meie hoole alla juba 2017. aasta suvel. Ta oli tilluke, ettevaatlik ja äraootav. Tema silmist võis lugeda nii paljut. Seda, kuidas ta pidi juba kassipojast peale nälja ja külmaga tänaval võitlema. Seda, kuidas ta ei tea, kas elul on temale midagi head varuks. Kuid natukene oli näha tema silmist ka kergendust — lootust, et nendele katsumustele saabus lõpp ning soe peavari aitab kustutada koledad mälestused tänavaelust.

Nüüd on Emily turvakodus kodu oodanud juba poolteist aastat. Ta on nautinud praksuva kamina soojust, kosutavat suutäit, inimeste tähelepanu ja teiste kasside kaisus tukkumist. Iga päev tabab Emily enda aga mõttelt, mida on elul talle varuks? Iga nädal võtab keegi turvakodust kodutee käppade alla, kuid temaga pole veel nii juhtunud. Miks teda ei märgata? Kas talle polegi kodu ja oma inimest?

Aita Sina Emily küsimustele vastused tuua! Tule talle külla ja näita talle, et elul on talle väga palju varuks! Kingituseks võid anda talle päris oma kodu!

Kodukirju ootame aadressile info@kassideturvakodu.ee

Emily on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Uut kodu ootab alates 12.07.2017.