Pood
0

Kasside Turvakodu

KITTY — 23.07.2019

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

Vahel juhtub nii, et koos veedetud aeg ei loe. Ei loe jagatud paid, ei loe nurrutud tunnid, ei loe rinnus tuksuv süda, mis omanikule igavest armastust kuulutab. Siis juhtubki nii, et pärast 12 ühiselt veedetud aastat võib ühest kodukassist saada hüljatud koduta kass…

Kitty ei tea, mis talle saatuslikuks sai. Miks lõppes armastus järsku otsa või äkki ei olnudki armastust? Miks ei paita need käed teda enam kunagi? Miks teine nurrumootorist sõber päriskoju jäi, aga temale enam ruumi ei jagunud? Kas armastus saab otsa siis, kui oled liiga vana?

Nüüd on see terve elu kodus elanud kass loomakliinikus ning ootab oma uut võimalust. Uutesse tingimustesse sattumine on sellele pärslasest kassiprouale ääretult stressirohke ning tahame Kittyle võimalikult kiiresti uue päriskodu leida.

Kitty on saanud loomakliinikus ülevaatuse ning temalt on võetud vereanalüüs, mis on kinnitanud tema head tervislikku seisundit. Ometigi ei mõju kliinikus puuris elamine nii eakale kassile hästi, ta on väga stressis ja õnnetu ning vajab uut kodu kiiremas korras.

Kitty ootab oma teist võimalust aadressile info@kassideturvakodu.ee