Pood
0

Kasside Turvakodu

BOBS — 04.05.2018

Sugu: Cамец
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

ESIMESE ELUAASTA VENNAGA ÜHES PUURIS ELANUD BOBS LOODAB LEIDA PÄRISKODU!

“Oi kui põnev, mis see on? Mingid asjad hiiglasuures kotis!!! Oi, kas krõbinad või!? Hiiglasuur kott krõbinaid, teeme lahti, teeme kohe lahti! Kuhu te selle veate? Ah, hoopis pelleteid liivakasti jaoks… He-hee..

Aga siis ma lähen hoopis selle suure valge kasti sisse, mis on seest ümmargune ja teeb vahel imelikku müra… Seal on just parajasti ruumi ühele kassile, nii mõnus oleks seal kõhutada…

Mispärast ei tohi sisse minna? No ja mis siis, et see on pesumasin? Miks kunagi ei tohi minna kuhugi, mis tundub huvitavana? Nagu näiteks kapid – miks te uksi kogu aeg kinni hoiate? Kapi sisemus on ju maailma põnevaim koht!

No aga siis ma aitan sul selle asjaga vehkida, mis sul peos on. Hari vist. Kõige parem, ma istun selle peal, siis on see kindlas kohas. Või sõidan lapi peal, kui sa põrandat pesed, nii saab kaks kärbest ühe hoobiga – põrand pestud ja Bobs saab lõbusõitu teha.

Oh, väsisin ära. Nüüd tule tee pai ja süga kõrva tagant, ma vajan puhkust. Ja võta sülle. Koristamine? Ah te nimetate seda harjaga vehkimise mängu koristamiseks? Kuule, mina olen tähtis, kõik muu võib oodata. Just praegu ma tahan sinu süles pikutada ja paisid nautida. Nurrr-rh-rh…”

Bobs on väike elav kassipoiss kellele kõik on uus ja huvitav, sest lapsepõlves tal ei olnud võimalik palju ringi liikuda. Kassikese päästis tänavalt hea südamega inimene, kuid ainus võimalus Bobsi pidada oli hoiupuuris, kuna korter oli tilluke ja seal elas veel palju teisi päästetud kasse.

Kuid väike maailmaavastaja on kosmilisel kiirusel kõik tasa teinud. Bobs on väga tänulik tollele inimesele, kes ta elu päästis ja ootab nüüd pikisilmi Oma Kodu. Meie arvame, et elurõõmsast kassipoisist saaks imetore pereliige ja soe hüplev päikeselaik Ühes Kodus, mis loodetavasti teda juba kuskil ootab.

Aastane Bobs on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 09.03.2018.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.