Pood
0

Kasside Turvakodu

TEDDY — KODUS 26.03.2017

Sugu: Cамец
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

TEDDY – KASS KES KÕNDIS OMAPÄI… KOJU?!

Kargel hilissügisel rändas Viimsi tänavatel räsitud ja väsinud moega kassipoiss. Keegi ei teadnud kui kaua ta juba tänavatel ringi oli rännanud, kuid selge oli see, et endise kodukassina ei olnud tänavaelu talle armuline. Pisike kassike oli tänaval õnnetul kombel vigastanud oma silma, tema karv oli must ja määrdunud… Nurrik tammus sageli erinevate majade uste taga jalalt jalale, lootes, et keegi pakub seda armastust, mille järele ta nii väga igatseb….

Turvakodus armastab Teddy ülekõige inimese hoolt ja tähelepanu, kuid miskipärast ei ole ta veel oma päriskodu leidnud. Ta on täpselt seesugune kass, kes olenemata oma ülisõbralikust iseloomust võib jääda kodu veel pikaks ootama…. Miks? Sest Teddy on rahulik ja malbe, ta ei tüki kunagi esile. Ta laseb kõigil teistel saada kätte oma paid ning ise ootab samal ajal vaikselt inimese seljataga. Ta on viisakas ja ootab oma korda, kuid kui see tuleb, on ta ütlemata tänulik. Teddy puksib õnnest inimese kätt, kõlab vaikne nurr ning silmist peegeldub suur igatsus oma inimese järele…

Teddy on väärt oma päriskodu, kus inimesega üheskoos diivanil vahvaid saateid vaadata ning koos köögis õhtusööki valmistada. Teddy lugu peab saama õnneliku lõpu ning just Sinul on võimalus see «kirja panna»!

Teddy on kastreeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab ta uut kodu alates 05.11.2016.

Kirjuta Teddyle info@kassideturvakodu.ee