Pood
0

Kasside Turvakodu

CESARE — 10.12.2015

Sugu: Cамец
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

Cesare kohta ei tahakski pikka juttu kirjutada, piisab lihtsalt ütlemisest, et sellist kassi teist ei ole. Need pildid siin on tehtud päev-paar pärast Cesare Turvakodusse saabumist ja juba neilt on näha, kui sõbralik kass ta on. Praeguseks on Cesare kohta kindel üks — ta on ülsiseltsiv ja ülirahulik kass, kelle lemmikasend on keset põrandat selili, käpad taeva poole. Seal ta end siis pöörab ja rullib, hoolimata karvavõrdki, kui temast astuvad üle ja ümber sada inim- või sada kassijalga. Cesare on lihtsalt nii cool. Kui teda siis veidi kõhu alt sügada, hakkab ta end veel kiiremini küljelt küljele keerama ja silmad vajuvad mõnust täiesti kinni. Cesare on kui kass pildiraamatust — selline ehe suur ja paks mõnus mõmmik.

Cesare püsib hästi süles ka — selle kuuekilose puraka saab kohe mõnuga sülle võtta nagu mingi karvase beebi ja seal ta siis püsib. Süles olles vajuvad tema justkui tumeda lainerijoonega ümbritsetud kavalad kiisusilmad kohe rahuolevalt kinni — Cesare on kass, kellelt õppida RAHULOLU.

Cesare on umbes neljaaastane kass, kes on pärit Nõmmelt, kuhu pere ta kolides maha jättis. naabripere toitis teda veidi aega, kuid siis siiski ei tahtnud temaga tegeleda ja nii ta meile saabuski — parasiite täis ja tõbine. Pärast korralikku parasiiditõrjet, väikest pesu ja pusade lahtikammimist, antibiootikumikuuri ja palju paisid muutus Cesare täiesti teiseks loomaks — märgatavalt õnnelikumaks ja ilusamaks. Tal oli vaja lihtsalt veidi hoolitsust. ja oi kui tänulik ta selle eest nüüd on!

Cesare on kiibitud, kastreeritud ja vaktsineeritud ning ootab oma HEAD kodu endale järele Turvakodus alates 22.10.2015

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee

Vaata ka Cesare (uue nimega Mäh) kodu-uudiseid:

05.01.2016

14.12.2016