Pood
0

Kasside Turvakodu

JESPER — KODUS 17.08.2017

Sugu: Cамец
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

 

JESPER — KALENDRISTAAR KODU OOTAMAS

2015.aasta kevadel päästsime Teie abiga Viimsi kassikoloonia nurrikuid. Paljud nurrumootorid on tänaseks oma kodud leidnud, kuid mitmed ootavad siiani oma õiget pesapaika- nii ka Jesper.

Jesper on tõeline hurmur ja rõõmupall! Nii võrratu poiss, et sõnad on siin vist isegi üleliigsed. Ta on eriline nii seest kui väljast. Imelise iseloomuga. Ja need säravad nööpsilmad – need on lausa hüpnotiseerivad!

Tema päevad mööduvad puhates ja mängides — mängutuhinas ajaks ta koguaeg taga midagi veerevat, kui mänguasjad pidevalt kuhugi kapi alla ära ei kaoks. Jesper on intelligentne kass, talle meeldib väga ka nutitelefonist kassidele mõeldud mänge mängida ja laserimängust ei ütle ta kunagi ära.

Jesper armastab väga teisi kasse. Tal oleks hea meel, kui tema päriskodus ootaks teda veel mõni nurrumootor. Üks tore ja vahva mängukaaslane, kellelt päriskodus uusi trikke õppida ja kelle kaisus magada.

Selline ta on – meie võrratu Jesper. Ootamas ja igatsemas oma kodu, kes teda iial ei jätaks.Olgugi, et nii armas ja eriline, on ta ikka veel ootamas…ootamas oma hingesugulast…

Ehk oled see just Sina?

Jesper muide on viimane kalendrikass, kes pole veel oma kodu leidnud. Ta on vaktsineeritud, kiibitud ja kastreeritud.

Kirjuta Jesperile – info@kassideturvakodu.ee – ning tule temaga tutvuma!