Pood
0

Kasside Turvakodu

PRIIDU — 19.06.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Priidu lugu on — nagu paljud lood meie ümber seda kahjuks veel ikka olema kipuvad — üks esmapilgul täiesti uskumatuna tunduv lugu. Ja algas see sellest, et suure Lasnamäe suure paneelmaja trepikotta tekkis väike kasside transpordikast. Transpordikast, mille võrede vahelt vaatas välja üks hõbehall pikakarvaline noor loom, silmad uskumatult suured. Või pigem küll uskumatusest suured — «Miks ma siin olen? Kui kaua ma veel pean siin olema? Kuhu mu inimesed ja mu kodu jäid??» Keegi ei vastanud. Transpordikasti märgati, teatati ka Turvakodule. Soovitasime helistajale kass tuppa viia, talle süüa anda ja seejärel loomakliinikusse kiibikontrolli suunduda. Soovitasime ka trepikodade ustele kuulutusi kleepida — soovitasime üldse palju asju! Siis aga unustasime selle teema siis enda jaoks ära — lootuses, et helistaja meie soovitusi järgib ja midagi ette võtab. Et inimene aitab.
Kuid siis, juba tunde hiljem, saabus meile veel üks telefonikõne. Täpselt samasuguse sisuga — trepikojas on transpordikast. Ikka veel?!? Ja selle sees kass — IKKA VEEL!
Seekord oli helistaja asjalikum ja aitas. Võttis vaikselt kastis püsinud suursilma, viis ta tuppa ja avas kastivõre. Priidu sai liikuma, sai jalga sirutada, sai juua ja süüa. Ja oi kui palju ta jõi! Hiljem, kliinikus, selgus, et tegu on noorukese ja ülisõbraliku kodukassiga. Pikakarvalise ja pehme, kuid kõhna kassipoisiga, kes on väga kontaktne, tahab inimese lähedust ja on puuris olles täiesti paanikas. Pole ka ime…

Kiipi Priidul muidugi ei olnud. Ja seega ootabki see hõbedane, ehmumisest ja uskumatusest ikka veel suurte silmadega noor loom nüüd kliinikus inimest, kes tuleks ja ta sealt puurist välja võtaks. Kes krabaks ta sülle ja ütleks — tead, Priidu! Sina oled minu, ma ei jäta sind mitte kunagi. Tule, läheme lõpuks PÄRIS koju! Esimesse korralikku, mis sul elus olema saab. Ma luban.

Priidu ootab oma kodu või hoiukodu endale järele Tallinna loomakliinikus. Ta on juba kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud noor sõbralik ja arukas kodukass. Oma elu esimese sõbraliku ja aruka kodu ootel.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee