Pood
0

Kasside Turvakodu

SERENA — 02.06.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Serena on noor kassipreili, kes ei saabunud Turvakodusse mitte tänavalt, vaid hoopis kliinikust. Endine kodukass toodi kliinikusse eutaneerimisele. Serena elulõng oli väga lähedal katkemisele, kuid tänu hoolivatele arstidele muutus Serena saatus sellel maikuu päeval. Noor ja täies elujõus Serena toimetati Kasside Turvakodu hoole alla ning kiisule anti võimalus uuele elule. Nii otsibki kassike uut KODU, kes teda kunagi ei hülgaks ning kelle paikäsi saaks nautida ka soliidses eas kassidaamina.

Serena on väga suhtlusaldis kass, kes armastab ülekõige jutustada. Kassipreili tervitab kõiki rõõmsa „kurr“-iga ning hõõrub sooja vastuvõtu märgiks inimeste jalgu. Serena uudishimu on piiritu ning teda võib alati kohata kõikjal, kuhu inimene toas liigub. Kiisu nõtke ja väikesekasvuline keha mahub uudistamiseks igasse väiksesse peidukasse. Serena armastab mängida nii mänguasjaga kui ka inimesega. Viimast teeb ta muide pehmelt ja elegantselt, ilma küüsi kasutamata. Ta on väga heade kommetega- kasutab ilusti liivakasti, sööb isukalt igasugust kassitoitu, ta ei aja mänguhoos asju ümber, ei kurda tühja toidukausi, üle vaid ootab ilusti oma söögiaega. Samuti oskab Serena arvestada inimeste tunnetega. Ta ei tunne huvi magava inimese vastu, sest teab kui oluline on hea uni. Serena ootab vaikselt ja tervitab usaldusväärse „kurr“-iga inimest siis, kui too ärkab. Kassipreili jaoks on väga oluline, et inimene oleks tema juures. Serenal on nii suur hirm järjekordse hülgamise ees. Nii kõnnib Serena inimese järgi igasse ruumi, kartes et ta maha jäetakse. Samal ajal ise kinnitades oma kiindumust sügava ja põhjaliku „kurr“-iga.

Kui Sina tahad anda Serenale uue võimaluse ja näidata, et saatusel on tema jaoks teised plaanid, siis kirjuta Serenale info@kassideturvakodu.ee