Pood
0

Kasside Turvakodu

PALOMA — KODUS 16.09.2017

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

 

PALOMA IMELINE MUUTUMINE – TA ON KODUKS VALMIS!

Paloma on imekaunis lumivalge karvapall, kes jõudis Turvakodusse Viimsi kassikolooniast. Kuigi Paloma saatus tegi imelise kannapöörde juba 2 aastat tagasi Turvakodusse saabumise näol, ei ole ta veel leidnud päris oma inimest. Millised on olnud Paloma kaks aastat Turvakodus?

Algus oli raske, sest nii nagu mitmed teisedki Viimsi kassikoloonia nurrikud, vajas ka Paloma ravi. Pikaajalise herpese tulemusel oli kahjustada saanud Paloma üks silm ning see tuli eemaldada. Pärast hella hoolitsust ja ravi paranes Paloma silmaoperatsioonist ning siis algas koduootus. Me keegi ei arvanud, et Paloma koduotsingud niivõrd pikale venivad – ta on ju silmipimestavalt kaunis kassipreili – ent kodu ootus kestab siiani. Kahe aasta jooksul on Paloma näinud suurel hulgal kojuminejaid, alles hiljuti saatis saatusekaaslane Lontu päriskodust uudiseid, kuid tema… tema on siiani ootel.

Paloma ootab armastavaid inimesi – suuri kassisõpru, kelle peres on veel vahvaid nurrikuid – sest ta armastab üle kõige teiste karvapallide kaisus tududa ning päevaajal üheskoos kassiasju ajada. Kus Sa oled, Paloma kodu? Ta ootab Sind juba 2 pikka aastat.

Paloma on steriliseeritud ja kiibitud, enne uude koju minekut saab ka vaktsineeritud. Paloma kontakt: info@kassideturvakodu.ee