Pood
0

Kasside Turvakodu

PELLE — 16.02.2019

Sugu: Cамец
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

 

PELLE – KASS KES “NAGUNII LEIAB KODU”…

Pelle on päästetud suurest Viimsi kassikolooniast, mida üheskoos teie abiga 2015. aasta kevadel päästma asusime. Juba algusest peale oli Pelle sõbralik ja julge ning me kõik arvasime, et kauaks ta oma kodu ootama ei jää.

Tulid aga kiisupoja soovijad ning võtsid… Miki. “Oh, Pelle on niiiii ilus ja armas, et tema leiab nagunii kodu…” 
Tulid järgmised ja võtsid… Kassu: “No selline vapustav kass nagu Pelle ei jää ometi kauaks siia, me võtame parem kellegi, kellel on vähem lootust kiiresti koju saada…”

Ja nii on möödunud kolm aastat.
Siidise ja koheva lumivalge karvaga kassipoiss Pelle ootab endiselt meie turvakodus oma Päriskodu.

Pelle on väga sõbralik inimestega, väga hell, armas ja mänguhimuline.Ta on väga huvitatud teiste kasside seltkonnast, seega sobib ideaalselt koju, kus igavlev karvakera endale sõpra igatseb.

Viimasel paaril nädalal oleme märganud, et Pelle säde on natuke tuhmistunud… ta on nukraks muutunud suures koduootuses. “Nagunii leiab kodu…” lause on Pelle teinud mõtlikuks.

Kui Sulle meeldiks üks väga suurt kasvu kiisupoiss, kes on ääretult sõbralik ja paimaias, lisaks pehme ja mõnusa karvaga ning vahva kaaslane nii inimesele kui teisele kiisule, võta palun ühendust info@kassideturvakodu.ee.

Pelle tõesti ootab oma kodu, ta on meie kõikide suur lemmik turvakodus ning loodame südamest, et üks vahva karvapall saab juba üsna pea PÄRISKODUS oma hea iseloomu ja võludega pererahva südame võita!

Pelle on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Uut kodu ootab alates 01.06.2015.