Pood
0

Kasside Turvakodu

MELANIE — 21.03.2018

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

Melanie on noor ja väga energiline kass. Turvakodus on ta iga kell valmis mängima nii koos inimesega kui ka teiste kassidega. Samuti saab ta hakkama üksi mängimisega, siis sobivad karvased pallikesed, suletutid kuid ka mööda maad liuglev natuke hirmutav kuid siiski põnev põrandalapp.

Kui mängimisest energiat üle jääb, võib ta Turvakodu seinal oleval kasside jooksurattal pika maa ära joosta. Melanie ei ole isekas ning õpetab ka teistele huvilistele, kuidas seda naljakat atribuuti kasutada, sest suvi pole kaugel ning figuuri ja karvkatte eest tuleb hoolt kanda. Kassipreili tahab olla kõige paremas vormis oma igavese pere jaoks.

Melanie on pärit Maardu tänavalt, kus ta pidi koos õe ja vennaga hakkama saama kuni head inimesed neid märkasid ja aitasid. Selle tõttu oli Melanie alguses väga arglik ja inimesega kontakti ei soovinud. Turvakodus aga on ta palju julgemaks muutunud ning inimese vastu on ka usaldus tekkimas. Naudib väga paitamist (mitte küll mänguhoos, siis tal on muud tegemised aga puhkehetkel tahab ikka, et keegi teda paitaks ning lõua alt sügaks) ja ka nurrumootor on tal töökorras. Nii sobikski Melanie päris oma koduks pigem koht, kus teda ootaks juba ees teine kass, kaaslane, kellega koos uudistada ja mängida.

Melanie ootab Sinult kirja aadressil info@kassideturvakodu.ee, et siis üheskoos oma päris kodus mängides ja joostes maratone maha pidada.

Melanie on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus alates 04.07.2015.