Pood
0

Kasside Turvakodu

NAOMI — 16.05.2018

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

Naomi on vahva miniatuurne kassitirts, kes saabus Turvakodusse kassipojana koos oma õekese Melaniega. Nüüdseks on kiisud juba mõlemad suureks kasvanud, kuid ootavad oma kodusid ikka veel. Mõlemad meenutavad oma kasvult pigem kassipoega kui täiskasvanud kassi, kuid nad usuvad, et just saledus on nende voorus.

Esialgu oli Naomi arglik kassipoeg, sest tänaval sündinuna ei olnud ta kunagi kellegi hella kätt tunda saanud. Nüüdseks on arglikus kassikesest kasvanud väga aktiivne ja mänguhimuline kass. Naomi laseb juba pai teha ja naudib talle pühendatud tähelepanu, kuid täieliku usalduse võitmiseks läheb vaja veel vaid üht — päris oma kodu.

Naom soovib nii väga oma südame teist poolt leida, et on lausa lauale südamekuju peale istunud, lootes et ehk võtab see inimese kuju. Kuid seni pole midagi juhtunud.

Kui Sinu süda hakkas Naomit nähes kõvemini tuksuma, siis on suur tõenäosus, et Sinul ongi Naomi südame teine pool. Kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee

Naomi on kiibitud, steriliseeritud ja vaktsineeritud. Ta on leitud Maardu tänavatelt ja ootab oma päriskodu Turvakodus alates 10.02.2017.