Pood
0

Kasside Turvakodu

JÜRGEN — KODUS 05.11.2017

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

 

Jürgenil ei ole kunagi kodu olnud. Tänavakassina sündinud, jäid temal mängimata kiisupojamängud ja nautimata turvaline ning muretu lapsepõlv. Turvakodus on ta kodu oodanud juba kaks aastat. Tema kaunite ja samas nii nukrate silmade taga on suur soov leida oma inimene, keda usaldada. See inimene, kes tahaks just Jürgenile võimaluse anda… näha temas maailma kõige armsamat ja hellemat kassi, kõige erakordsemat ja ainulaadsemat karvakera.

Jürgen ei oska veel häälekalt sülle nõuda või ninaga müksates tähelepanu püüda nagu paljud teised kassid. Jürgen kardab. Väike kiitsakas kass ei tahaks kedagi segada – eks kõikidel ole ju omad tegemised-toimetused ja teised, ilusamad kassid paitada. Jürgen kui täiesti tavaline mustvalge kassike saab sellest aru küll. Seega tõmbub ta parem veidi eemale ja piilubki pesast, pea viltu, millega ilusad kassid täna ka tegelevad ja kes neist kõige rohkem paisid saab.

Jürgen tõesti ootab, et keegi tema kõrvale vaikselt ja rahulikult maha istuks ja talle tähelepanu pööraks. Ta tahaks väga, et keegi tuleks ja talle vaikselt sosistaks:„Sina Jürgen oled nüüd minu oma, minu kiisu ja sina tuled minuga koju!“ Jürgen ootab seda hetke väga, vaikselt ja nähtamatult oma pesas…
Jürgen on kiibitud, vaktsineeritud ja steriliseeritud. Ta ootab Sind Turvakodus alates 19.04.2015.
Kui Sa tundsid Jürgenis ära just selle OMA kiisu, võta palun ühendust info@kassideturvakodu.ee