Pood
0

Kasside Turvakodu

DEMI — 17.05.2015

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

Demi on samuti pärit Jõelähmelt nagu mitmed teised meie praegused hoolealused, kuid oma erakordse iseloomu tõttu jõudis ta sooja ajutisse hoiukodusse varem kui teised sealsed karvikud. Miks? Vastus on lihtne — Demi on staar.

Oma tavalisest hõbedasest triibikuvälimusest hoolimata on Demi kass, kelle iseloomu kirjeldada polegi nii lihtne.
Pigem võiks teda võrrelda koeraga – ta on koera-tüüpi kass. Ustav, truu ja üldsegi mitte kassilikult isepäine. Demi oskab ja suudab kiinduda ühte inimesse või ühte perre nii, nagu koerad seda tavaliselt teevad. Tal on palju koerakombeid – ta vaatab inimesele otsa, pea viltu ja püüab sõnadest aru saada (oskab juba päris mitut väljendit ja käsklust!), ta on tark ja näitab seda ebakassilikul viisil ka otse välja (tavaliselt kassid ju varjavad oma teadmisi ja oskusi), viitsib vajadusel inimeste rõõmuks ja enda vormishoidmiseks sitsida ning haarab lennult kõike, mida talle õpetakse. Armastab juua vett kraanist, on väga mänguline ja kui näeb, et mõni teine loom saab temast rohkem tähelepanu, muutub armukadedaks, keerab selja ja kõnnib saba püsti minema. Siis peab käima teda lohutamas ja anumas, et ta uuesti mängu või sülle tuleks, soostuks oma lemmik-konservi sööma või üldse sinu poole vaatakski.
No staar noh, mis teha! Väga ebaharilik kass. Demi on steriliseeritud, saanud parasiiditõrjed ning kiibi ja on ka vaktsineeritud. Ta ootab staaridega harjunud kodu Turvakodus alates 15.03.2015.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee

Teised Jõelähtme suvilakassid leiad siit: