Pood
0

Kasside Turvakodu

NURR JA PIUKS

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Nurr ja piuks tervitavad uuest kodust!

17.01.2015

Meil on läinud väga hästi! Nurr ja Piuks on meid täielikult oma väikeste käppade ümber keeranud. Ja ma räägi ainult lastest!?! Meie issi, kes ei olnud meil varem kõige suurem kassisõber, istus ühel õhtul poolteist tundi paigal, sest Piuks oli ennast talle sülle mõnusalt kerra keeranud ning magas magusat und….
Ja loomulikult teevad nad meil kõike meiega koos! Kui on söömine, istub Piuks suurema poja kõrval toolil ning loeb kõik ampsud üle ja kontrollib, et toit ka ilusasti läbi näritakse! Kui poiss läheb omale toitu juurde võtma, hoiab Piuks talle ilusasti kohta soojas.
Kui õhtuti on väiksematel lastel pesemis aeg, on Nurr esimesena platsis ja kontrollib kas vesi on ikka piisavalt soe.
Kui võtan kuivatist pesu välja, käivad mõlemad kiisud vaatamas kas sai ikka kõik pesu korralikult välja!?!
Ja loomulikult pean ka ära märkima — minu suureks üllatuseks on meie preilid väga suured puhtuse armastajad, eriti kui see puudutab nende enda hügieeni! Kui kuskil lastakse vett, olenemata sellest kas kraanist või tualetist, on nad kohal ning pesevad ennast. Piuks võtab käpaga vett ja oeseb ennast korralikult puhtaks, aga Nurr läheb täies pikkuses vee all ning võtab dušši ( kord juhtus ka see WC potis, siis vist vannitamise aeg :)…. ). Ja nagu korralikele daamidele kohane, peab olema ka korralik maniküür! Nii et korra kuus lõikame kodus küüsi ja täiesti ilma vastu vaidlemata.

Sellised on siis meie kaks kiisupreilit!

Nurr hoiukodus

Piuks hoiukodus