Pood
0

Kasside Turvakodu

MINISAURUS – 10.12.2014

Sugu: Cамец
Vanus: До 1 года
Asukoht: B временных домах

UUES KODUS!

Minisaurus on väiksemat kasvu kassipoiss, kes sai nime iseloomuliku hääle järgi — nimelt teeb see pisike tegelane väiksest kasvust hoolimata mänguhiiri taga ajades sellist häält nagu suur T-Rex Discovery kanali loodusfilmides. Möirgab! Mis siis, et detsibelle on muidugi märgatavalt vähem. Huvitavaks teeb Minisauruse see, et ta on ühe väikese dinosauruse kohta maru taltsas ja sõbralik. Kui ta konservi ei sööks, mänguhiiri ei murraks ja möirgamishääli ei teeks, siis võiks pakkuda, et tema eellased on olnud tasased ja aeglased rohusööjad. Üle kõige meeldib talle süles nurru lüüa ja pai saada, siis on ta vaikne, hell ja südamlikult otsavaatav. Aga ainult niikaua, kuni pilk kuskil mõnd veerevat pallikest või mänguhiirt näeb. Siis vajub väike suu kohe lahti ja nurru asemel tuleb sealt välja MUAAAAH!
Ja kohe järgneb hüpe ka!
Kui Minisaurus on hiirte tagaajamisest väsinud, poeb ta teki alla ja lülitab end oma saurustemaailmast täielikult välja. Siis võib hiirt tema ninna ees liputada ja pallikesi veeretada palju tahad, tema ainult magab ja nohiseb nunnult nina liigutades :). Siis on ta rohkem küll väikse ümmarguse küüliku moodi ega meenuta saurust kuskilt otsast. Nii et tegu on väga mitmekülgse kassilapsega!

Mini(saurus) ootab oma kodu ajutises hoiukodus Põhja-Tallinnas ning vaatama ja mängima võib tulla temaga iga päev! Ta on saanud parasidiitõrjed ja kiibitud ning saab enne uude koju minekut ka vaktsineeritud.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee