Pood
0

Kasside Turvakodu

HALLU — 12.12.2014

Sugu: Cамка
Vanus: До 1 года
Asukoht: B временных домах
UUES KODUS!
Hallu on kassitüdruk, kes on pärit  Tartust, Jaamamõisast ja ilmselt oli ta varasemaks pelgupaigaks mõni põlenud maja. Miks? Sest hoiukodusse jõudes oli ta tahmane ja lõhnas nõnda, nagu oleksid elanud suitsuahjus. Nüüd on Hallu aga mõnusasti puhtaks pestud – ja kuivaks föönitatud, millega ta suuril silmil tublilt leppis. Tegelikult vastab ta – ja justnimelt vastab ja jutustab!- enamikel  kordadel, kui temaga juttu teha. Jutukusest tal puudu ei tule – niipea, kui tööle läheb nurrumootor, hakkavad vaikselt sõtkuma ka pisikesed käpad ja üle kiisukoonu tuleb rida mäu-sid. Ta tõesti ei kurda, vaid jutustab rõõmsalt – ja võib-olla küsib veel natuke tähelepanu juurde.  Tema elab selleks, et suhelda, et mängida, et jutustada, et nurruda ja käppadega sõtkuda.

Usun, et ta sobiks hästi mõnda peresse, kus lapsed tahaksid kassi.. Ja temaga muudkui mängida ja paitada (ja natuke ehk väntsutadagi — aga muidugi hellalt!). Kui keegi suudab tema energiatasemega sammu pidada, siis need võiksid olla lapsed. Või keegi, kes tahab endale tõelist kaaslast — kassi üksinduse peletamiseks ja talle tähelepanu pööramiseks.

See kiisu tuleb uksele vastu ja tervitab kohe. Ja nõuab paiiii! Ja siis nurrub ja mäub ja nurrub ja mäub ja mäub ja mäub..

Ja ta on nii vahva.. Aga see suur energia tähendab seda, et kui keegi parasjagu ei mängi, siis ka selle üle tuleb kurta — kas mäuguda, või kui on asjalikumat väljendusviisi vaja, siis kõik asjad laualt maha lükata. Või vetsupaberirull joogikaussi visata.. Aga see armas pilk ja jutukas suu teevad sellised pisiasjad vägagi tasa..  Hallu on saanud parasiiditõrje ning saanud kiibi. Enne kojuminemist saab ka vaktsineeritud.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee