Pood
0

Kasside Turvakodu

XENA — 03.12.2014

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

XENA – MALBE SÕDALANE JA BRAVUURIKAS KUKUNUNNU

Vaevalt olete kohanud kassi, kes ei teaks mida ta tahab. No hea küll, jätame nüüd korraks selle «igavesti valel pool ust» olukorra kõrvale.

Kass peab teadma, mida ta tahab, sest muidu ta ei saaks ju omapäi käia! Ja kui ta parasjagu omapäi ei käi, peab ta sisimas veelgi kindlamalt teadma, mida ta tahab — kuidas ta muidu saaks siis täie rahuga patjadel peesitav nunnu olla, kui tal tagataskus varuplaani poleks, eksole?

No kuhu see jutt siis nüüd minna võiks?

Xena juurde loomulikult. Sest tema on meie temperamentne printsess, kes teab väga täpselt, mida ta tahab ja mida ta ei taha. Südikas preili naudib paisid, kuid mitte lõputult. Ta võib vabalt oma toidukaussi jagada, aga mitte igaühega. Ta võib tahta täiesti omapäi turnida ja asjatada, aga ikka selleks, et tekiks igatsus ja koosolemine veelgi magusam oleks. Sest õhtuti tõmbab Xena end kamina ette kerra, lubab inimese leebelt ligi ja nurrub iga pai peale mitme kassi jagu.

Xena ei ole mitte mingil juhul draamakuninganna. Ta on lihtsalt üks väga enesetadlik printsess ega kõhkle oma arvamust avaldamast, kui olukord seda nõuab. Selliseid naisi me ju armastame ja imetleme üle kõige, kas pole? Rääkimata sellest, et just nende omaduste pärast jumaldame me ka kasse.

Kui Sulle tundub, et Sinu kodu on valmis majutama seda sooja südamega südikat printsessi, siis palun kirjuta talle, ikka aadressile info@kassideturvakodu.ee

Xena ei näita seda väga tihti välja, aga me teame, et ta tõesti ootab.

Xena on kiibitud, steriliseeritud ja vaktsineeritud ning ootab Turvakodus oma inimest alates 28.08.2014