Pood
0

Kasside Turvakodu

DAFFY — 28.08.2018

Sugu: Cамка
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

 

DAFFY – KASS, KELLEL EI VEA… KOLMANDAT KORDA KODUOOTEL…

Daffy on meie väike karvakera, kelle saatus meid eriliselt murelikuks teeb… nimelt ei vea Daffyl kohe üldse mitte kodudevalikuga. Üks häda ajab teist taga ning nüüdseks otsib Daffy taas kodu… seekord juba kolmandat korda.

Daffy sattus Turvakodu hoole alla mõned aastad tagasi väikese kassipojana. Möödusid pikad ja ootusrikkad kuud, mil ta leidis endale uue kodu. Aasta hiljem aga toodi ta tagasi. Turvakodus oli Daffy kodukaotusest suures masendus ja stressis. Ei tahtnud ringi liikuda ja ka söögiisu oli kehv. Daffy oli alla andmas…

Põhjalikult valisime Daffyle uut pererahvast, kuni ühel päeva võitis ta ühe toreda pere südame. Kõik läks hästi –Daffy kiindus oma peresse, ootas neid igal õhtul koju ning valvas päikeselaigus peremehe arvutikotti…
Paar päeva tagasi saime kirja, et kahjuks peavad nad Daffyst loobuma – pere välismaale kolimise tõttu…

Taas on Daffy turvakodus tagasi — ehmunud ja õnnetu. Me veel ei tea, kuidas talle seda kõike seletada. Mida see tilluke hing võib tunda, kui teda juba mitmendat korda hüljatakse.
Me ei tea, kas ta suudab veel kunagi kedagi usaldada või rõõmustada inimese üle… kodu üle.

Äkki on kusagil veel lootust, kusagil veel üks – see kõige õigem ja parem kodu Daffyle? Äkki see kodu loeb just praegu Daffy lugu ja tunneb, et tema on valmis. Valmis võtma Daffy oma südamesse ja oma koju – seekord igavesti.

Kui see kodu on olemas… siis see kodu on väga oodatud… armastama Daffyt. Tingimusteta ja jäägitult. Teda iial hülgamata.

Selle kodu kiri on oodatud aadressil info@kassideturvakodu.ee