Pood
0

Kasside Turvakodu

LUDEN — 07.08.2018

Sugu: Cамец
Vanus: Cтарше 1 года
Asukoht: В приюте

UUES KODUS!

Kas Sina kujutad ette, kui pikk aeg on 1357 päeva? See aeg on täpselt nii pikk, kui on 3 aastat 8 kuud ja 17 päeva ning ulatub 2014. aasta varasuveni… Kas ei tundu mitte uskumatult pikk aeg? Kujutle vaid, kui talumatult pikk aeg on see olnud Ludeni jaoks.

Ludeni kodu ootus ei ole kindlasti olnud kerge. Turvakodust võtab igal aastal kodutee käppade alla mitusada nurrumootorit ning kolme aasta jooksul on ta ilmselt näinud vähemalt tuhande kassi kojuminekut… Kujutate seda ette? Nii palju huvilisi, nii palju transpordipuuride põrandale asetamist, kuid mitte kunagi ei ole need pehmed paikäed tulnud järele temale ning mitte kunagi pole puuriuks sulgunud tema järel. Ta ei ole veel kunagi tutvunud päris oma inimesega…

Meie leiame, et nüüd on aeg see pikk ootus lõpetada ning Turvakodus on käivitunud suur projekt «Luden koju». On ju täiesti ebamõistlik, et üks nii armas ja ilus kassipoiss veedab oma päevi nukralt turvakodus koos 55 teise kassiga, kui saaks juba aastaid lõbustada ühte toredat pere! Kui palju mängumaratone, pehmes pesas magamisi ja päikeselaigus peesitamiseid on Ludenil tegemata… Nüüd on aeg see kõik tasa teha!

Kui Sina saad Ludenit projekti elluviimisel toetada ja tema pikka ootust lõpetada, siis nüüd on aeg endast märku anda!

Luden ootab Sinu kirja kannatamatult aadressile info@kassideturvakodu.ee