Pood
0

Kasside Turvakodu

INDI – 24.10.2020

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS KOOS PALLIKESEGA!

INDI – TURVAKODU ÜHE STAAŽIKAMA KODUOOTAJA OOTUS EI NÄIGI LÕPPEVAT…

Kui Indi 2016. aasta maikuus meie hoole alla jõudis, ei osanud me aimatagi, et 2020. aasta eel Indist veel koduotsimise kuulutuse peame avaldama. Pigem lootsime, et saame jõulude eel Indist vahvad kodu-uudised, mis meie armsat kilpkonnakarva kassipiigat ülistavad ning kuuleme, kui vahvat elu Indi päriskodus elab. Kahjuks nii pole läinud ning 3,5 aastat hiljem on Indi ikka igavese õnne ootel.

Eriti kurvaks teeb Indi ootuse see, et kassipiigal tegelikult oli juba vahepeal kodu, kus ta napilt alla 2 aasta sai elada, kuid pere kolis välismaale ning kuigi pere teisele kassile leidus Eestis omanike vanemate juures kodu, siis Indile nende juures kohta polnud. Nii saabuski Indi meie juurde tagasi.

Turvakodus on Indi üks nendest, kes alati uksele vastu tuleb ning oma kohevat värvilist kere jalge vastu hõõrub. Kui hea ja parem on nositud, siis keerab Indi end koos sõbrannadega kamina ette kerra ning just sealt võibki Indit enamasti leida. Indi on iseloomult veidi ebakindel – ta tahab hirmsasti paitusi ja käib end inimese vastu hõõrumas, kuid paitusi saades muutub vahel ujedaks. Pole ka ime – ta on ju läbi elanud palju ning raske on oma südant avada, kui keegi pole Sulle PÄRISELT oma südant veel kinkinud.

Meie nüüd otsimegi seda inimest – õiget Indi inimest! Sellist, kes armastaks Indit igavesti ja tingimusteta. Kes kolides võtaks Indi kaasa, kes perelisa saades leiaks, et Indi on endiselt pereliige ehk inimest, kes Indit võttes teaks, et loodav liit peab jääma püsima.

Kui Sina võiksid olla see, kes Indi pika ootuse kodu leidmisega premeerib, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Indi on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus oma kodu ootamas alates 08.07.2019