Pood
0

Kasside Turvakodu

PALLIKE – 24.10.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus
UUES KODUS KOOS INDIGA!
24VÄIKENE PALLIKE IGATSEB ISIKLIKE PAIKÄTE JÄRELE! 
 
Kui meil palutaks välja tuua turvakodu üks kõige hellema südamega kasse, siis ütleksime ilma pikemalt mõtlemata välja Pallikese nime. See väikene armas kassitirts on oma elus nii palju läbi elanud, kuid sellest hoolimata on ta säilitanud usalduse ja siiruse.
 
Nimelt on Pallike kass, kelle on hüljanud kaks peret. Me ei tea, miks see nii juhtus. Me ei tea, miks temast otsustati loobuda. Kas ta sattus valedesse peredesse? Kas tekkisid peredel ootamatud probleemid? Me ei tea…
 
Teame vaid seda, et väike Pallike ei ole süüdi oma olukorras, sest tema on lihtsalt I-ME-LI-NE! See armas karvakera on tõeline headus ise – vahel küll veidi uje, mis võib viidata väärkohtlemisele, kuid sisimas tahab Pallike inimesi siiski usaldada. Ta tahab olla armastatud ja hoitud ning pehmeid paitusi armastab Pallike ülekõige. Oleks vaid keegi, kes jõuaks teda turvakodus muudkui paitada. 🙂
 
Pallike on südamlik kass, kes saab hästi läbi ka teiste nurrumootoritega. Alatasa näeme Pallikest koos hea sõbranna Indiga peamükse jagamas või hoopis mõne teise saatusekaaslasega kudrutamas. Pallikeses on palju headust ja armastust peidus ning meil on kahju, et tema headust on varem kurjalt ära kasutatud.
 
Öeldakse, et kolm on kohtu seadus. Tulgu nüüd Pallikese teele kolmas ja tema kõige viimane päriskodu. Kodu, kus on palju armastust ja hoolitsust. Kodu, kus pereliikmeid hätta ei jäeta ja iialgi ei hüljata.

Pallike on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 09.01.2020. Pallike on endine kodukass, kes sattus varjupaika, aga omanik teda enam tagasi ei soovinud.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.