Pood
0

Kasside Turvakodu

MÕUGU – 26.11.2019

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

“Issand-issand, ma ei või?! Kuidas on see võimalik, et nii kaunis ümar kassipoiss turvakodus on?”
“Vauuuu, milline pontšik. Tõeline südametemurdja ju! Temale on kindlasti juba huvilised olemas?”
“Appiii kui muhe kiisu! Selline armsa mõmmiku näoga. Uuuh, mõmmikkassid on mu nõrkus! Tema on kindlasti äsja teie juurde tulnud, et veel siin on? Kas talle saab kodu pakkuda?”

Oi kuidas me sooviks, et kuuleksime selliseid lauseid, mis ülistaksid meie kallist Mõugut. Kui väga me soovime, et huvilised võtaks tema järel ritta ning peaksime pead murdma, kes küll oleks see, kes meie Mõugu endale saab. Selle asemel on aga postkast, kus pole mitte ühtegi kirja Mõugule. Keegi ei ülista teda, keegi ei soovi Mõugut oma südamesõbraks.

Mõugu saabus meie hoole alla 3 aastat tagasi ning selle aja jooksul on ta alati olnud teiste kasside üks lemmikuid. Varasemalt lohutas ta Piiat pikal ootusel ning pärast Piia kojuminekut lõi Murikult üle Ally, kelle kodu-ootust nüüd Mõugu leevendab. Kuid kes lohutaks Mõugut? Turvakodus on Mõugu näidanud, et tema on üks tõeline teiste kasside sõber, kelle külje alla võivad kõik kaitset ja sooja otsima tulla. Inimesi Mõugu veel pelgab, kuid uudistab inimesi alati kui võimalus tekib. Oleme rohkem kui veendunud, et Mõugugi päriskodus kiiresti paikassiks saab nagu tema sõbranna Piia seda kodus tegi. Oleks nüüd vaid see keegi, kes oma südame ja koduukse Mõugule avaks…

Mõugu ootab Sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee

Mõugu on kiibitud, vaktsineeritud ja kastreeritud ning ootab Turvakodus päriskodu alates 14.10.2016.