Pood
0

Kasside Turvakodu

VICTORIA – 15.03.2018

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

Your majesty, Queen Victoria!

Victoria on ajalukku jäänud kui kõige pikema valitsemisajaga kuninganna Inglismaal. Turvakodus ootab tema nimekaim oma kodu.  Ehk ta ei olegi vaid nimekaim, vaid hoopis reinkarnatsioon ühe imelise pikakarvalise kassi näol, pagendatud ootama oma dünastia uut tõusu?

Victoria otsaesist kroonib tuleleek ning tema trooniks on laealune pesa, kust pilk näeb kaugele – valduste piirini, milleks hetkel on kassituba. Nii hoiabki ta hetkel oma tõsist, vahest ka tänaval liiga paljut näinud pilku üle meie kassitoa ning valvab pehme ja õiglase käpaga üle teiste kasside. Ta pilgust võib, tegelikult lausa peabki pikemalt rääkima. Tema silmavaade on hindav, kaalutlev ning analüüsiv – kõik muidugimõista ülimalt olulised omadused. Mõned külastajad on selle teadliku pilgu lausa akadeemikule kuuluvaks ristinud. Ega siis tänapäeval teaduses naisi ei diskrimineerita ning ilmselt teab Victoria kassiteadusest rohkem, kui me aimatagi võime. Ta võib küll ära petta oma iseteadliku teadlasepilguga, et ta on säärase karjääriplaaniga rahul, kuid tegelikult on siiski selle kaunitari eesmärgiks hoopis üht kodu valitseda – pikalt. Oi. Kui. Pikalt. Lausa kõige kauem. Ta ootab kodu, kus valitseda diivani ja kapipealsete üle, likvideerida igasune tolm ning hävitada kaussi valatud krõbinad. Nautida õukonnaelu inimestega ning kuulutada sõda mängupallidele.

Victoria on kõrgklassi daam, kuid see ei väljendu ükskõiksusena. See väljendub ettevaatusena, et enam kunagi ei hüljataks ega kasutataks teda ära, mida kahjuks juhtub kassidega tihemini, kui me uskuda tahaks. Siiski kord mähkisime ta sooja tekki, et temaga veidi juttu ajada. Tekis istus ta daamilikult ning isegi ei näidanud huvi lahkumise vastu, vaid vaatas lihtsalt oma tõsiste ja küsivate silmadega meile otsa. Ilma paanikata, ilma hirmuta. Pilgus sädeles vaid lootus tekist veidi teistsuguse soojuse…  kodusoojuse vastu.

Kui Sina soovid pakkuda Victoriale kodusoojust, millest ta on ilma jäänud ning anda tema käsutusse oma kapipealsed, siis kirjuta meile info@kassideturvakodu.ee

Victoria saabus Kasside Turvakodusse 16.05.2014. Ta on kiibitud, steriliseeritud ja vaktsineeritud.

Vaata ka teisi Sisekaitseakadeemia dünastiast pärit kasse :

Alice

Impreza

Persik

Virsik

Hedvig

Marmor

Kawasaki