Pood
0

Kasside Turvakodu

KAWASAKI – 02.03.2018

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Kawasaki on üks väga vastuoluline kass.

Isane, noor ja hästi ilus – pika hõbedase kasukaga. Õrnade, pigem emast kassi meenutavate näojoontega. Ta on kass, kes jääb oma kauni välimuse tõttu kassihuvilistele sageli silma ja keda tihti imetletakse, kuid…. Kawasaki on arg. Ta ei usalda inimesi millegipärast veel üldse ja libistab end paikäe eest alati eemale. Praeguseks oleme temaga jõudnud nii kaugele, et ta võtab näpu vahelt toitu vastu. Ja see on juba samm usalduse poole :). Mis siis, et väike samm.

Kui Kawasaki leiaks sellise kodu, kus inimesel oleks tahtmist ja aega temaga suhelda ja talle aegamööda usaldamist õpetada, oleks see tema võimalus.

Kawasaki sobiks hästi kaaslaseks mõnele sõbralikule kodukassile. Tal lihtsalt oleks vaja positiivset eeskuju – kassi, kes näitaks, et inimest ei ole vaja karta ja kes õpetaks talle, et suhtlus endast suurematega polegi nii hirmuäratav, nagu Kawasaki seda oma väikses peas hetkel veel ette kujutab :)Loodame, et kuskil see inimene on, sest Kawasaki on veel väga noor ning mida kiiremini ta koju saaks, seda kiiremini ta seal ka harjuks.

Kawasaki on kiibitud, vaktsineeritud ja kastreeritud ning peatub Turvakodus alates 10.10.2014.

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee