Pood
0

Kasside Turvakodu

KIARA – 21.12.2022

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS KOOS MÕSKINIGA!

Tähelepanelikud Kasside Turvakodu sõbrad on juba pikalt pead murdnud selle üle, kas mitte Bambi päriskoju ei läinud? Tegelikult on see Bambiga äravahetamiseni sarnane kassitirts hoopiski väikene Kiara. Nii nagu on nende välimused sarnased, on ühtemoodi kurb ka nende turvakodusse jõudmise lugu. Kui Bambil oli pikk kodu-ootus, mis hõlmas endas ebaõnnestunud kodu leidmist ja turvakodusse naasmist, siis Kiara tuli välja sõna otseses mõttes surmasuust…

Pisike Kiara saabus meie hoole alla lõpptiinena Ida-Virumaalt. Oli suur õnn, et ta selleks ajaks meie hoole alla jõudis, sest Kiara poegimine oli väga raske. Mitmed tema pojad surid poegimisel ning Kiara ise oli väga kriitilises seisus. Tänu kiirele arstiabile jäi Kiara ellu ja on täna siin teie ees.

Keeruliste läbielamiste tõttu on Kiara inimeste suhtes veel kartlik ja umbusklik. Ta on ilmselt sündinud ja kasvanud tänaval ning tema kogemused inimestega ei olnud seal head. Turvakodus on Kiara hakanud end vaikselt avama ja tunneb inimese vastu suurt huvi. Iga päev vaatab ta meie toimetusi ja tegemisi ning ei jää sammugi meist maha. Ilmselt on see vaid aja küsimus, millal kassitirts paisõltuvusse langeb!

Päriskodus võiks Kiarakest ees oodata ka mõni teine nurrumootoriga sõber, sest teistelt kassidelt saab kassitüdruk julgust ja tuge!

Kui sooviksid Kiarale päriskodu pakkuda, siis kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kiara on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 12.10.2021.