Pood
0

Kasside Turvakodu

MÕSKIN – 21.12.2022

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS KOOS KIARGA!

“Ahoi, kas keegi kuuleb mind? Ma ei tea, väga imelik vidin. Kas keegi on siin sees? Mis imelik asi see vabatahtliku käes küll on?”

“Naerata, Mõškin, see vidin viib Su oma inimesteni!” selgitas vabatahtlikke sirutas telefoni pildi tegemiseks nurriku poole!”

Meie Mõškin võtab kõigil suu lahti ja paneb hetkeks südame seisma… No kust nii kauni kasukaga kassid tulevad? Mustvalged ja harilikud triibikud on nii pettunud, et ühele jagatakse pikakarvalist ja erilist tooni kasukat ning nemad peavad leppima keskpärasusega. Kuid siiski ei tasu teistel muret tunda, sest… Sest isegi kauni kasuka ja hea iseloomuga Mõškin on oma kodu oodanud juba pea 2 aastat.

Öeldakse ju küll, et ”paks laps, ilus laps”, aga meie Mõssul on mure ka… Turvakodus viibimine paneb teda stressist sööma ja nii on tal “märkamatult” tekkinud pekikõhuke. Teadagi on aga iga lisakilo nii inimestele kui ka loomadele vallatute kumeruste asemel hoopis ohtlikeks kurvideks!

Nii loodamegi, et ehk juba täna jääb kassipoiss silma mõnele tervislikke eluviise harrastavale inimesele, kelle kodus pannakse rõhku tervislikule toitumisele ja mõõdukale liikumisele. Nii saaks Mõškin kodus tunda lisaks suurele armastusele ka seda, kuidas enam ei pea oma tundeid krõbinakausi taga sisse sööma, vaid elul on hoopis põnevamaid emotsioone pakkuda kui Sul on oma südamesõber!

Armas Mõškin ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Mõskin on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 20.03.2021.

Vaata videot Mõskinist siit