Pood
0

Kasside Turvakodu

HERMAN

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

HERMAN – ARMAS VÄIKE HURMUR EI JAKSA ENAM KAUEM OODATA… KUS ON TEMA JA VENNAKESE GERMANI KODU?

2020. aasta kevadel asusime päästma ühte Sillamäe kassikolooniat. Üks selle kamba kiisukesi oli mustvalge noor kassipoiss Herman, kes turvakodusse jõudes kohe oma säravat iseloomu näitas. Küll võisime näha Hermani kappamas siin ja seal, seejärel juba mängusid üles võtmas ning kolmandal hetkel üldse sõprade kaisus nurru põristamas. Ühel päeval aga märkasime, et Herman ja tema vennake German, kellega ollakse lahutamatud, ei ole enam kumbki nii rõõmus ja õnnelik kui alguses… Nad on väsinud. Väsinud ootamast, sest koduootus on kestnud juba rohkem kui 2 aastat.

Endise tänavakassina on Herman esialgu veel inimeste suhtes umbusklik, kuid tema kohta kehtib väga hästi eestlaslik ütlus “vaga vesi, sügav põhi”. Nimelt on Herman väga uudishimulik ja mänguhimuline, mistõttu tunneb ta inimesega seltsimise vastu väga suurt huvi. Näiteks võime kappe koristades avastada, et keegi patsutab meid õrnalt käpaga. See on muidugi Herman, kes tahab ka näha, mis seal kapis siis ikkagi on. Järgmisel hetkel näeme aga Hermani kassiliiva kokku ajamas… või noh, tema arvab, et käpaga pelleteid laiali ajades aitab ta koristamisele kaasa. Igal juhul on Hermani puhul tegemist maailma ühe kõige vingema kassiga ning kui Sina tahad seesugust muhedat kassi endale saada, siis pead Sa kiirustama! Hermani on ju vaid üks!

Pikka ootust aitab Hermanil leevendada vennake German, kellega ollakse lahutamatud. Me loodame, et German ja Herman leiavad koos kodu ning me ei pea neid lahutama.

Herman on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 21.04.2020.

Vaata videot poistest siit

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.