Pood
0

Kasside Turvakodu

GERMAN

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

HURMUR GERMAN OTSIB PÄRISKODU KOOS VENNAKESE HERMANIGA!

2020. aasta kevadsuvel päästsime Sillamäe kassikolooniat ning ühes sellega saabus meie hoole alla nn perekond Hurmurid. Selle vahva perekonna üks liige on muidugi meie pikkade jalgadega modellilik German.

Meie ei tea, kas German on siia toodud hoopis Kreekast või ongi meil Sillamäel oma isiklik kõrbekasside koloonia, kuid just peent lõunakassi meie German meenutab. Ilmselt on tal väga modellilikud geenid ning tema saledaid kehajooni kadestavad kõik turvakodu volüümikamad isendid. Oleme kuulnud, kuidas Latte ja Mõškin on kööginurgas tasakesi podisenud oma kehakumeruste üle ja kadedatel pilkudel Germani poole vaadanud.

Germanist on saanud koos oma venna Hermaniga kiiresti turvakodu juhtiv jõud, kes igat tagaajamismängu ja pallikeste veeretamist alustab. Aga kui kaua sa jõuad mängida ja tegevust otsida? Isegi German hakkab juba väsima ja igatseb nii väga päris oma kodukest. Vennakeselt Hermanilt saab German tuge ja julgust – koos magatakse samades pesades, üheskoos käiakse toidukaussi rüüstamas ning muidugi ühise tandemina kulgetakse läbi turvakodu, endal sabad sõlmes. Me sooviksime väga, et neid kahte ei peaks lahutama ning nad saaksid päriskoju minna koos.

German on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 19.06.2020.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust e-mailil info@kassideturvakodu.ee

Vaata videot poistest siit