Pood
0

Kasside Turvakodu

MARLEEN

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

14.05.2020

Tahtsin suurt rõõmu ka teiega jagada! Nimelt Marleenukene on siiani veetnud enamuse päevadest voodi all, olles väljas pigem õhtuti ja öösiti. Muidugi on toimunud väikseid edusamme, nt käib ta hommikuti süüa küsimas ja natuke väljas ka siis, kui me ise kodus oleme, aga täna juhtus midagi ägedat. Nimelt leidsin ühel hetkel Marleenukese voodist! Siiani ei ole ma näinud, et ta päeval magaks/puhkas millegi peal, vaid ikka kuskil all või peidus.

Marleenu on hea kass. Ta ei aja asju ümber ega näri juhtmeid ega kraabi mööblit. Mööbli asemel kraabib ta vaipa, sealjuures ei ole ta vist puutunudki talle toodud kraapimispuud. Lisaks ajab ta nagu kassipoeg mööda põrandat asju taga. Seda küll peamiselt öösiti, kuid viimasel ajal olen märganud, et ka tema graafik hakkab vaikselt nihkuma, nii et päeval on aktiivsem ja öösel magab rohkem.

Marleenu on üks ütlemata tore kiisu ning oleme tema üle väga õnnelikud. Loodame, et ta ise ka vaikselt harjub ning võtab meie kodu lõplikult omaks. Väikeste sammude kaupa 🙂