Pood
0

Kasside Turvakodu

LAILI – 29.01.2021

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus
UUES KODUS!
LAILI SÕBER LÄKS KOJU… MILLAL TULEB LAILI KORD KOJU MINNA?
 
Kui meie imearmas Berry päriskoju läks, jäid ühed ümmargused kurvad silmad talle järele vaatama… See oli Berry parim sõber turvakodus, punane kassitirts Laili, kes kibemagusa hetke tunnistajaks oli ning kahetiste tunnetega oma sõbra päriskoju saatis.
 
Berry ja Laili on olnud turvakodus selline vahva kassitandem, kellel on alati kõigi teiste kasside jaoks aega – nemad võisid alati kõigile peamükse jagada, sabakesi teistega krussi keerata ning just nemad olid need, kes uustulnukatele turvakodu tutvustasid. “Siin ei tasu karta – siin saab süüa, üksteise kaisus tukkuda, pallikesi veeretada, külmal ajal kamina ees tukkuda ja suviti aknal tuvietendust vaadata. Pole paha… Siin on vaid üks miinus – seda kohta ei saa kutsuda päriskoduks ning siin ei ole meie tulevasi südamesõpru. Peame kannatlikult ootama, kuni meie inimesed ühel päeval turvakodusse tulevad ning meile päris oma kodu ja perekonna kingivad,” selgitasid Berry ja Laili teistele. Nüüd on Berrykene päriskodu leidnud ja Lailil on kõigile uutele tulijatele rääkida lugu sellest, kuidas tema hea sõbergi turvakodust kodutee käppade alla on võtnud. Kuid Lailil on okas hinges… Tal on Berry üle ääretult hea meel, kuid tahes-tahtmata kerkib talle pähe küsimus: “Aga millal tuleb minu kord koju minna?”.
 
2 kuu pärast täitub Lailil turvakodus üks aasta koduootust. Meie loodame kogu südamest, et Laili koduootus ei veni nii pikaks, kui Berryl, kes ootas kodu lausa 1,5 aastat.
 
Kui Sina oled ühe armsa kassitirtsu otsingul, siis äkki võiks Laili olla see, keda Sa nii kaua otsinud oled? Tule Lailile külla ja näita talle, et temagi on päriskodu väärt! 🙂

Laili on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodusse jõudis ta Ida-Virumaalt. Turvakodus ootab uut kodu alates 10.10.2019.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.