Pood
0

Kasside Turvakodu

SUSIINA

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

16.09.2019

Praegu on meil küll kodus täielik idüll! Susiina tunneb ennast päris hästi,sööb, magab ja mängib. Magama tuleb õhtuti minu tuppa tumba peale, isegi minu voodi jalutsisse on paaril korral hüpanud, aga täielikku usaldust pole endiselt meil veel tekkinud. Ta liigub minust 50cm kaugusel, vahel jõuan saba puudutada, kui möödub minust. Alles mõni kuu tagasi tehti mulle ka kurja susinat, kui püüdsin teda käega puudutada. Ühe korra sain ka kiirelt veel käpaga, aga muidu ma arvan, et ta aktsepteerib mind kui inimest, kelle käest saab süüa. Seda ta armastab väga- eriti kanafileed ja maksa. Olen hakanud toidu koguseid vähendama, sest ta on veidi kosunud.

Ootab mind õhtuti esikus ukse taga….. räägib oma mjau keeles minuga ka, kui tuju tuleb. Üks lemmikkohtasid on tal minu toa aknalaud. Seal ta armastab istuda ja välja vaadata. Kui olin vahepeal nädalasel reisil ja minu ema oli meie kodus, siis minu tagasi tulles ta rõõmustas täiega! Hõõrus ennast vastu uksepiitasid, nurki, isegi vastu põrandat oma peaga. Nii naljakas oli vaadata.

Loodan väga, et ühel hetkel ta ikkagi ise tuleb ka paid tahtma- pean lihtsalt veel kannatust varuma. Küll temast ikkagi kord ka see päris kodukass saab! Vähemasti ei karda ta mind enam.

Susiina turvakodus