Pood
0

Kasside Turvakodu

SUSIINA – 16.11.2018

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Susiina on seni ainult tänaval elanud noor kass.

Susiina on ise väike aga silmad on tal suured. Nagu tõllarattad. Nagu kaks rohelise tulega valgusfoori. Neis on alaline imestav-ehmunud ilme mis on ühtaegu naljakas ja liigutav.

Kellelgi ei ole selliseid silmi nagu Susiinal.  Algul temast muud polnudki näha kui  erkrohelist silmapaari mis aegajalt kerkis  pesa tagant kohanemispuuris ja oli kohe viuhti jälle kadunud. Silmade ilmumisega kaasnes alati susin-visin, nagu oleks kassi asemel puuris väike pahur rästik.

Susiina arvas, et parim kaitse on rünnak. Tänaval oli vägev susin kassinääpsu ainus kaitsevahend. Kuid nädalad möödusid ja Susiina hakkas aru saama et siin ei kavatse keegi teda rünnata. Hoopis süüa antakse, pai tehakse ja aegajalt lähevad teised kassid müstilisse kohta nimega Kodu.

Susiina ei teadnud miks, kuid Koju minevaid kaaslasi vaadates tekkis tema südames hiigelsuur kadedus. Kassipiiga otsustas asja uurida.  Kes see Inimene õieti on? Ehk ei olegi nii kole nagu alguses paistis? Susiina hiilis  vabatahtlike selja taga, piilus nurga tagant… Aga kui Inimene ümber pööras, oli piigake  viuhti jälle kadunud, ainult kaks ärevat  silma helkisid  puuri alt. 

Kuid ühel päeval läks Susiina läbi köögi ja samal hetkel astus teisest uksest  sisse vabatahtlik. Kassike tahtis peitu pugeda kuid köögis ei ole ennast kuhugi varjata. Juhtus imede ime: Susiina võttis julguse kokku ja vaatas Inimesele silma.   

Sellest peale Susiina areneb mühinal iga päev. On ainult aja küsimus millal temast saab väike vahva kodukass ja hirm asendub rõõmsa uudishimuga maailma suhtes, mis on sama ümmargune kui tema rohelised silmad.

Susiina on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Uut kodu ootab turvakodus alates 26.05.2017.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.