Pood
0

Kasside Turvakodu

GEORG – 29.09.2019

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS KOOS PAMBUGA!

Kas Sina oled ümara näoga kassikeste fänn? Sulle meeldivad pehmed ja kohevad kassipoisid? Mõmmikkassid tekitavad sinus soovi kassi kõvasti-kõvasti kallistada?

Kui Sinul hakkas nüüd süda puperdama ja said suurest rõõmust kõigile küsimustele “jah” vastuseks hüüda, siis luba meil tutvustada kassipoiss Georgi!

Georg on eutanaasiast päästetud tänavakass, keda 14 päeva möödudes varjupaigas surmasüst ootas. Meie nägime Georgis suurt potentsiaali ning ulatasime talle abikäe nagu kõigile temasuguse saatusega kassikesele! Kuigi Georg on turvakodus veel veidi häbelik, näeme meie Georgi siiski läbi! Ta võib ju meile näidata, et tema on tagasihoidlik, aga meie ei usu. Pole me näinud ühtegi kassi, kellest hoole ja armastusega paikass ei saaks. Ikka ja jälle komistavad nad kõik paikäe otsa ning sekundiga muutub kõik. Paisõltuvus kasvab nii suureks, et paitusi ei jõua ära kinkida ning inimestest saavad teenrid, kes kassidele head ja paremat nina ette panevad. “Oi, tibuke, kas täna konserv ei sobi? Aga ma jooksen ruttu poodi ja toon kanafileed?” ja nii need inimesed kasside pärast jooksevad.

Meie näeme Georgi tulevikku just sellisena ning soovime, et kassipoiss saaks juba oma uue eluga alustada. Selleks otsime ühte vahvat inimest, kes tahaks Georgi teenindavaks personaliks hakata ning lubab oma kõrgeaulise Georgi jaoks alati olemas olla!

Georg ootab kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee

Georg on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 15.02.2019.

Vaata Georgist videot siit