Pood
0

Kasside Turvakodu

MIRANDA – 28.10.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

MIRANDA KÜSIB: “LUMI TULI, SÕBER LEITUD?”

Kassipiiga Miranda on täna terve päeva turvakodus suurte silmadega ringi liikunud. “Pole võimalik, pole võimalik… POLEEEE VÕIMALIK,” arutas Miranda endamisi ja kõndis turvakodus aknalt aknale.

“Mõnele mõjub turvakodus viibimine ikka eriti halvasti. Terve mõistus hakkab kaduma…” sosistas Timmu Gustavile, kes teda sügava krõbinakooma tõttu ei kuulanud.

“Ma ei ole hulluks läinud! Hoopis ime on sündinud! Lumi tuli maha! See on nagu kaheksas ilmaime!” hüüatas Miranda.

“Tõesti või? Lumi nagu lumi ikka ju… Ma küll ei näe, et kuskil ime oleks,” leidis Timmu.

“Mh, sa ei mõista! Kui juba üks ime juhtus, siis järelikult on käes imedeaeg ning see tähendab…. See tähendab… ” Miranda hääl murdus elevusest.

“No mida see siis tähendab?” ütles Timmu kärsitult, kelle kannatus uudishimu tõttu katkema hakkas.

“See tähendab, et võib juhtuda veel üks ime ja ma võin päris oma kodu leida!” Miranda silmad läksid rõõmust niiskeks ning ta hüppas aknale seda imet vaatama lootuses, et teine ime astub kohe uksest sisse…

Kahjuks täna Miranda elus imet ei sündinud ning tema inimene turvakodusse ei saabunud, kuid just SINUL on võimalus see imeline samm astuda ja Miranda liiga pikalt kestnud ootus koduga pärjata!

Miranda on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Saab hästi läbi ka teiste kassidega. Turvakodus ootab uut kodu alates 17.04.2018.

Kui sooviksid Mirandale hoolivat kodu pakkuda ja tema usalduse võita, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.