Pood
0

Kasside Turvakodu

KIISIK – 03.01.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Kaks nädalat tagasi saime südantlõhestava kirja… Meie armsad endised hoolealused Kiisik ja Pinto on ootamatult jäänud koduta. Nende murelik pere rääkis meile, et tööpakkumise tõttu kolib pere Aasiasse ning kuigi esialgu loodeti oma karvased pereliikmed sinna kaasa võtta, on kõik osutunud keerulisemaks kui esialgu plaanitud. Olgugi, et see murrab nii kiisude, pere kui ka meie südamed, jäävad kaks südamesõpra Eestisse maha.

Nii ongi Kiisik ja Pinto ehk uute nimedega Mileedi ja Lordi uue võimaluse ootel. Kord neile juba õnn naeratas ning nad said kogeda elu päriskodus. Kas saatus on neile armuline ning neil õnnestub taas koos koduõnne tunda?

Mileedi ja Lordi on lahutamatud sõbrad, keda kindlasti ei saa teineteisest lahutada. Nad on teineteisele seltsiks ja suureks toeks. Nad lohutavad, kui olukord on muutunud kurvaks, nad kannavad teineteise eest hoolt, mängivad üheskoos ning rõõmsatel hetkedel jagavad teineteisega oma rõõmu. Kodukaotus on nende jaoks suur löök ning kindlasti ei tohiks neid lahutada ka teineteisest. Iseloomu poolest on Mileedi ja Lordi õrnad, hellad ja sõbralikud kassid, kes armastavad heameelega inimese kaisus magada ning lähedust nautida. Mileedi ja Lordi perekonnal jagub kassikestele vaid häid sõnu ning nad on öelnud, et „inimene, kes neid koos võtab, tema saab näha ja tunda, millist armastust need kassid koos sulle annavad, tänades, et sa neid koos hoiad….“

Palun aita Mileedit ja Lordit, kes sellesse õnnetusse olukorda on sattunud. Nende pere on juba Eestist lahkunud ning Mileedi ja Lordi vajavad hädasti uut ja armastavat päriskodu.

Mileedi ja Lordi (turvakodu nimedega Kiisik ja Pinto) ootavad kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee

 

__________________________________________________________________________________________________

Kiisik on armas kassitirts, kelles peituvad imelised aarded. Piisab vaid kassiplika vaatamisest, selleks et mõista, et siin on tegemist millegi erilisega! Kassitirtsu imeliselt multifunktsionaalne kasukas on niivõrd värvikas, et iga külje all tundub tegemist olevat uue kassiga. Meie ei imestaks, kui Kass Kiisik oleks varsti Eesti kuulsaim moelavade vallutaja- sellist kasuka väljakandmisoskust ei kohta just iga päev! Kiisiku voolavalt nõtke kõnnak ning erinevad näoilmed on vaid kirss tordil, mis sillutab kassitüdruku teed suurtele lavalaudadele.

Kiisiku välimus on lummav ning ega tema sisemine ilu ei jää põrmugi alla välisele ilule. Tema lihtsalt on selline kass, kellele on kulbiga antud ja teise kulbiga veel juurde pandud. Kiisik on intelligentne kassitirts, kes teab, et kõige olulisem elus on armastus ja hoolivus. Ta tahab väga armastada ja olla armastatud, kuid kahjuks ei ole Kiisik veel oma südame teist poolt leidnud. Kiisik ootab vaikselt Turvakodus oma inimest…Ootab ja ootab ning ei teagi enam, kui kauaks tal veel lootust jagub. Kassipreili teab, et kuskil on ka tema jaoks keegi ning loodab, et ta OMA INIMENE tuleb juba täna.

Armas Sõber, kui Sina tunned, et Sinul on Kiisiku südame teine pool, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee