Pood
0

Kasside Turvakodu

PINTO

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

PÄRAST 8 AASTAT TAAS MEIE JUURES – KAS PINTO EI LEIAGI TÕELIST ÕNNE?

Ei teagi, mismoodi Pinto lugu kirja panna. Sellised lood teevad lihtsalt… Kurvaks? Pettunuks? Masendunuks? Hävitavad meie motivatsiooni? Jah, kindlasti. Teisest küljest on jälle hea meel, et meie endine hoolealune, kellel on olnud keeruline elutee, on jõudnud taas meie juurde, mitte ei eksle üksi tänaval. Samas… See, et Pinto meie juurde tagasi jõudis, on ka natukene “ime” ning see teeb ääretult kurvaks. Ah, et mismoodi “ime”? Kohe alustame algusest…

Pinto on meie armas hoolealune, kes saabus meie juurde veidi rohkem kui 8 aastat tagasi. Varsti leidis Pinto koos sõbranna Kiisikuga kodu ja kõik oli idülliline. Kuni… Kuni 2,5 aastat hiljem teatas pere kurbusega, et töö tõttu kolivad Aasiasse ning kuigi plaanisid kassid kaasa võtta, siis paberimajandus ja kasside kaasa võtmine on kordades keerulisem kui arvatud. Nii pidid Pinto ja Kiisik leidma uue kodu.

Leidsime Pintole ja Kiisikule uue kodu, kus esialgu oli neilgi kõik idülliline. Kuniks Kiisik haiguse tagajärjel kiisudemaale lahkus ning Pinto elu võttis ootamatu pöörde.

Asjaolud on meie jaoks segased, kuid ühel hetkel teatas meile ühe loomakliiniku töötaja, et ta on leidis kassi. Kiipi kontrollides selgus, et tegemist on meie Pintoga. Omanikuga suheldes selgus, et Pinto olevat juba nii kaua kadunud, et ta arvas, et Pinto on ammu surnud…

Ja siinkohal algab nüüd see, kus meil saavad sõnad otsa… Miks, oh, miks küll ei anta kohe teada, kui kass ära kaob? Meil ja ka teistel ühingutel on ju spetsiaalsed lõksud, millega kiiresti kass kinni püüda. Näiteks, sai eelmisel suvel üks meie hoolealuseid ootamatult välja. Pere andis kohe meile teada, tuli võttis lõksu ja paari päevaga oli kiisu tagasi kodus. Või hiljutine lugu, kus uude koju kolides meie endine hoolealune jalge vahelt õue puges, pere meile ruttu teada andis ning kass juba samal õhtul taas kodus oli…

Aga oleksid siin enam ei aita ja lihtsalt loodame, et selle loo rääkimine aitab kiiremini leida teisi toakasse, kes õnnetul kombel õue pääsevad.

Pinto on aga murtud, räsitud ja üldse mitte tema ise. Õnneks on paari päevaga Pinto juba nii palju kohanenud, et on taas valmis vastu võtma meie paitusi ning loodame, et varsti unustab ta kõik möödunu ja usub taas, et tegelikult on tedagi õnn veel ees ootamas… Eks!?

Kui Sina tahaksid olla see, kes Pintole näitab, et tõeline õnn ja armastus on päriselt olemas, siis tule ja paku talle kodu. Ja ära pahanda, kui me küsime su kohta rohkem kui muidu… Pinto kolmas kodu peab lihtsalt olema täiuslik.

Kodupakkumisi ootame aadressile info@kassideturvakodu.ee