Pood
0

Kasside Turvakodu

CHILLI – 11.03.2018

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

“Ei-ei, ärge pabistage. Minu nimi ei ole pandud pipra järgi. Ma ei ole ei Teravamaitseline Kass. Ning rockbandist Hot Chilli Peppers ma ka ei ole. Nii et ärge muretsege, ma ei hakka kodus keskööl kitarri harjutama. Hoopis selle järgi on nimi pandud et olen üks ülimalt chill kass, no rahulik, kui maakeelde tõlkida. Nii et rahunege, armsad sõbrad, chill, võtke rahulikult, take it easy.

Eriti rahulikud võite aga olla kui mind endale koju viite. Te saate ühe väga hästi käituva kassi. Pole vaja selgitada reegleid ei diivani kratsimise ega liivakasti ega köögilaua kohta. Need asjad on mul kõik teada. Olen ju endine kodukass. Head kombed on minu jaoks endastmõistetavad. Käitun teie kodus nagu tõeline härrasmees.

Pai võite mulle teha nii palju kui kulub ja sülle võtta millal iganes  tahate. Peale selle olen ilusat punast värvi. Olen kuulnud et just see värv on praegu teie, inimeste seas moes.

Ma soovin leida uut elu, uut inimest. Üksinda on väga kurb. Tahan oma südame ja hinge avada just sellele õigele uuele inimesele.

Eks teiegi ju taha et valitud Südamekass armastaks kõige rohkem just teid, mitte ei trügiks pai lunima igalt möödujalt? Vaat mina olengi just selline kass. Pühendan ennast, kingin südame ühele, sellele õigele. Võibolla oled sina see õige?”

Turvakodu omalt poolt lisab et meie arvates on Chilli väga intelligentne ja tundelise hingega kass. Tal on väga targad silmad.Otsa vaadates on tunne nagu vaataks otsa inimesele. Meile tundub et Chilli saab kõigest aru mida inimesed räägivad…

Chilli on peaaegu et ideaalne kass. Hästi käituv, paikass, tõeline kaaslane ja sõber ning ilus peale selle. Tule peagi Chillit vaatama, ega selline “kompvek” kaua riiulil ei seisa!”

Chilli on endine kodukass, kes on päästetud Kohtal-Järve varjupaigast. Chilli on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 05.12.2017.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee