Pood
0

Kasside Turvakodu

ELLA – 02.02.2019

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Ella on imearmas noor triibikutirts, kes suvel ühte loomakliinikusse hüljati. Tegelikult Ellat ei tahetud kliinikusse jätta, tegelikult taheti Ella sealsamas eutaneerida, kuna kiisutirts oli jäänud tiineks… Justkui oleks see olnud tema süü, et pere õigel ajal steriliseerimisoperatsiooni tema jaoks ei planeerinud. Kliinikutöötajatel polnud südant vaid aastase kiisutirtsu eluteed lõpetada ning nii võeti ühendust meiega. Koos heade inimeste abiga leidsime Ellale hoiukodu, kus hülgamisest traumeeritud tirts taas inimeste headusega harjuda sai.

Õigepea sündisid pisibeebid, kuid kahjuks Ella seiklused ei olnud veel läbi. Kaks Ella neljast kassibeebist olid sündinud väärarenguga, nende kõik jäsemed olid liigestest väändunud ning neil käisid krambihood. Kiirustasime kohe Eesti Maaülikooli Loomakliinikusse ning kahjuks ei andnud kogenud veterinaarid kiisudele elulootust. Nii jäi Ellale alles vaid kaks beebit…

Kaks kassibeebit kasvasid ja kosusid- üheskoos mängiti, tuduti, miilustati emme kaisus ja nooliti hoiuperenaise paisid. Nüüd on kassilapsed kahekuused ning üks kiisutirtsudest on juba oma päriskodu leidnud, kuid pisike kassipoiss Elliot ja kassiemme Ella on veel oma päriskodu ootel.

Nad on teineteisele lubanud, et lahkunud kassibeebide auks leiavad nad endale maailma kõige armastavamad kodud, kus nautida päriskodu mõnusid mitme kassi eest- nii enda kui oma lahkunud pereliikmete eest!

Kui Sina sooviksid kinkida Elliotile ja/või Ellale kogu oma maailma, siis kirjuta neile info@kassideturvakodu.ee