Pood
0

Kasside Turvakodu

MUMMU – 10.03.2018

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Mummu on 4-aastane, must-valge karvaga, väga elav kassitüdruk. Talle meeldib olla tähelepanu keskpunktis ning alati kontrollida, kes koju tuleb või kes lahkub – vahel tundub, et ta on oma iseloomu poolest lausa kass-koer.

Päeval jookseb Mummu mööda tube ringi, mängib kõige võimalikuga ning on alati tähelepanelik mis iganes helide suhtes. Õhtuti meeldib talle aga vaikselt mõne pereliikme külje alla pugeda, nurru lüüa ning kõhu alt sügamist saada – jah, tõesti lubab Mummu inimesel oma kõhtu suurima naudinguga sügada.

Mummu on üks eriline kass, mitmete omapäradega. Nimelt kui kiisupreili õhtuti sügavalt magama jääb, siis hakkab ta vahel isegi vaikselt norskama. Samuti on ta hommikuti ka hea äratuskell ja garanteerib selle, et pärast õige äratuse helisemist ei jääks pereliige uuesti magama – ta tuleb su näo juurde ja hakkab seda õrnalt lakkuma.

Sellega aga Mummu eripärad ei lõppe. Kass hindab väga kõrgelt värsket vett, mis tuleb otse kraanist ning kui tal tekib janu, annab ta sellest kõva häälega teada, et nüüd oleks aeg kraan lahti teha ja talt sealt otse juua lasta.

Kogu selle loo juures on vaid üks varjupool – Mummul ei ole veel päris oma kodu, kuigi ta seda väga sooviks. Eelmises kodus osutus Mummu üleliigseks ja tingituna kehva kvaliteediga toidust ning stressist vaevas teda ka kuseteede probleem, mis praeguseks on lahenenud. Mummu soovib uues kodus olla pere ainuke lemmik!

Kirjuta Mummule info@kassideturvakodu.ee

Mummu on saanud parasiiditõrje, ta on kiibitud, vaktsineeritud ja steriliseeritud.