Pood
0

Kasside Turvakodu

RÕZIK – 22.03.2018

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home
UUES KODUS!
Nii nagu vene prouadele ja härradele kombeks, on nimetada punaseid või punase-valgekirjuid kasse Rõzikuks, ristiti mindkii selle nimega :). Proua Irina nägi mind pikalt tänaval hulkumas. Algul arvas ta, et kindlasti keegi kuskil otsib mind või lastakse lihtsalt õue jalutamaKuid mida aeg edasi, seda enam tundus talle, et keegi mind kuskil siiski ei oota. Ilmad muutusid aga külmemaks ja külmemaks ning mina ilmusin aina lähemale proua uksele. Kuigi kiisusi, kes vajavad abi, on proual kodus palju, avas ta oma koduukse mullegi.
Selge on see, et kõiki meid pole võimalik tal endale jätta, seega pean leidma endale nö päriskoduVaatamata sellele on proua Irina minust vaimustuses. Ta ütleb, et ma olen üks eriline ja väga tark poiss, kellele meeldib väga öösiti kaisus magada. Eriti meeldib mulle, kui mind võetakse selili sülle ja siis sügatakse kurgu alt – mmmmmmm, kui mõnus.
Peale selle, et ma olen imearmas, oskan ma ka avada igasugu erinevaid uksi – kuid mis kõige tähtsam, kas ma avan ukse ka Sinu südamesse?
Koju minekuks kõik vajalikud protseduurid olen ma saanud ja kohver on peaaegu pakitudKui Sa ütled, et tahad mind, siis viskan sinna oma viimase lemmik asja ja Sinu ma olengi 🙂