Pood
0

Kasside Turvakodu

DOBI – KODUS 06.12.2016

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

DOBI SÜDAMLIK KIRI OMA PERELE – KUS ON DOBI KODU?

“Tere-tere, armas inimene! Olen juba pikalt oodanud, millal ükskord minust persoonilugu ilmub! Mina olen kassipoiss Dobi ning ootan oma kodu Turvakodu kassitoas. Vahel saab kannatus täitsa otsa, sest teate, mina kui suur läheduse ja helluse armastaja, ei jõua ära oodata, millal ma ükskord päris oma inimese kaissu saan! Oi, kus ma magaks öösiti Sinu voodis risti ja põiki, padja juures ja jalge otsikus- magaks Sul nina all ja magaks kõhu peal! Milline siiras rõõm see küll oleks! Luban, et laiutan täpselt nii palju, et Sina mahud ilusti voodiäärele!

Eks ma siin turvakodus ikka poen tüdrukutele ka korralikult. Armastan neil väga järel joosta ja igal võimalikul hetkel paisid nuruda. Siiamaani tuleb see väga hästi välja, sest khm-khm, šarmi mul ju on! Kuid tihti muutuvad tüdrukud mind paitades väga kurvaks. Nad muudkui korrutavad, et “Oi Dobikene, Sa oled nii hea kass. Kus küll on Sinu kodu?”. Iga kord lahkudes sügavad nad ukse juures mu pead, ohkavad nukralt ja ütlevad, et küll varsti tuleb ka minu kord… Nii ma siis igal õhtul hüppangi aknalauale ja jään ootele. Millal siis tuleb minu kord?”

Dobi on pärit Viimsi tänavatelt ning ta on kiibitud, vaktsineeritud, kastreeritud ja saanud parasiiditõrjed. Kui Dobi võlus Sinu südame, siis kirjuta Dobile info@kassideturvakodu.ee!