Pood
0

Kasside Turvakodu

MUSTHABE – 16.11.2016

Sugu: Male
Vanus: Under 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

MUSTHABE OTSIB HELLA KAISUTAJAT!

Musthabe on hell ja meelas kassipoiss, keda nähes vajub süda saapasäärde… Kas üldse on võimalik nii armas olla? Musthabe jookseb alati rõõmsalt uksele vastu ja hakkab uudistama. „Oi, kas Sa tõid mulle ka midagi? Ohoo, aga äkki mängime natuke? Või mõni pehme pai?“. Musthabe armastab väga inimese lähedust ning kui saaks, siis ilmselt veedaks terve ööpäeva inimese seltsis teki all. Üheskoos pandaks ninnud kokku ja seejärel naudiks Musthabe rõõmsalt inimese paisid.

Musthabega vaktsineerimas käies, oli pisike kliinikus tõeline hittkiisu! Igalt poolt kostis hüüdeid stiilis: „Oii, kui vahva väike habemetutt tal on! Oi, armsake, küll Sina lased rahulikult küüsi lõigata.“ Muidugi lõppes arstilkäik ohtrate muside ja hellitustega, mida Musthabe kombekalt nautis.

Musthabe on väike hellik, kes armastab kui temaga mängitakse ning talle paisid kingitakse. Musthabe teab, et mida rohkem inimesega miilustada ja vastu jalgu hõõruda, seda rohkem paremaid palasid tuleb ning isu on tal hea. Musthabe saab väga hästi läbi ka teiste kiisudega.

Musthabe on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud, saanud parasiiditõrjed ning omab ka lemmikloomapassi. Kassipoiss ootab kodukirju aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Vaata Musthabe õdesid-vendi:

Suslik

Tähnik

Sabatäht

Valgekrae

Vaata ka Musthabe (uue nimega Domino) kodu-uudiseid:

22.12.2016