Pood
0

Kasside Turvakodu

NILSSON – 01.01.2021

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At foster home

UUES KODUS!

Kassipoiss Nilsson on armas ja kelmikas kassipoiss, kelle elutee on olnud täis keerdkäike. Just nagu paljud teised kiisud on ka tema hülgamise ohver. Tema pere kolis ning kahjuks Nilsson ei sobinud enam uude koju. Nilssonist sooviti vabaneda vahendeid valimata, kuid meie jõudsime ette ja võtsime Nilssoni oma hoole alla. Nilsson mõtleb siiani, et kas see siis oligi tema „pere“ tingimusteta armastus? Või kas teda üldse kunagi armastati nii nagu tema armastas oma peret?

Kassipoiss Nilsson ise on aga rahulik aadlihärra, kelle lemmiktegevus on loomulikult magamine– öösiti puhkab ta oma troonil (loe: kontoritoolil), kuid kõige magusam uni tuleb päeval, kui ta osavalt voodikatete alla poeb ning end pehmes tekiurus sisse seab. Justkui väike rebasepoiss. Tavaliselt on ta end tööpäeva lõpuks kenasti välja puhanud ja tuleb töölt saabunuid esikusse tervitama ning pakub neile paitamiseks oma pehmet kõhtu.

Nilssonile meeldib ka jahisport ning tema lemmiksaagiks on paelad ning nööri otsas rippuvad hiired. Jaht on loomulikult suursündmus, milles osalevad kõik. Soojenduseks tuleb võtta nööri otsas rippuv hiir ning sellega õhus lindu imiteerida – see annab Nilssonile motivatsiooni peasündmuseks, milleks on lindijaht. Lemmikkoht lindijahiks on muidugi pehme voodi, kus peale saagi mitmekordset käppade vahele püüdmist saab mõnusa uinaku teha.

Mis Sina arvad, kas Nilsson on väärt teist võimalust? Meie usume, et on ning soovime leida talle päriskodu, kus ta lõpuks saab tunda tingimusteta armastust.

Kirjuta Nilssonile info@kassideturvakodu.ee

Nilsson on kastreeritud, kiibitud, vaktsineeritud ning omab lemmikloomapassi.