Pood
0

Kasside Turvakodu

STUART – KODUS 16.12.2016

Sugu: Male
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

MURTUD SÜDAMEGA STUART VAJAB HÄDASTI PÄRISKODU!

Miskipärast on nii, et meie valged hoolealused jäävad sageli teiste nurrikute seas eraklikuks- neid lihtsalt ei võeta kampa. Nii on ka meie õnnetu Stuartiga, kes juba maikuust päriskodu otsib. Iga päev otsib Stuart oma kohta päikese all, kuid siiani tulutult. Näeme, kuidas Stuart iga päevaga aina õnnetumaks muutub ning stressist on hakanud Stuart üha rohkem ja rohkem veetma aega krõbinakausi taga. Ilmselt arvab ta, et see on veel ainus rõõm, mis talle elus jäänud on, kuid kahjuks Stuart ei tea, et tema kuhjuvad ülekilod võivad ühel hetkel hakata mõjuma tema tervisele.

Stuart veedab oma päevi üksinda aknalaual nurkutsedes või krõbinakausi taga. Vaid pilk Stuarti silmadesse ütleb kõik, sest tema silmadesse on kuhjunud kogu maailma valu- valu üksinduse ja hüljatuse ees. Stuartil pole kedagi, kellega seltsida. Tal ei ole oma inimest ega oma isiklikke paikäsi. Stuart on õnnetu, kuid tema hea süda ja malbe loomus on väärt palju-palju paremat!

Armsad Sõbrad, oleme üheskoos korda saatnud väga palju. Kas üheskoos suudame leida ka Stuartile igavese päriskodu? Kodu, kus Stuarti silmades peegelduks valu asemel lootusekiir ning hingevalu asenduks õnnejoovastusega.

Stuart on vaktsineeritud, kiibitud ja kastreeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 11.05.2016.

Stuart ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee!