Pood
0

Kasside Turvakodu

NESSIE – 22.09.2016

Sugu: Female
Vanus: Over 1 year old
Asukoht: At the shelter

UUES KODUS!

PÄRSIAST PÄRIT NESSIE OTSIB OMA EESTI JUURI!

Armas kassitirts Nessie põlvneb pärslaste suguvõsast ning on otsimas oma Eesti juuri. Nessie, hõbehall iludus, on meelas ja paimaias kassitirts, kes teab, kui oluline on sisemine rahu ja väärikus. Nii armastab Pärsiast pärit Nessie pikutada vaid turvakodu kõige pehmematel patjadel, ise kapi otsast teisi silmates. Ei, Nessie ei ole kõrk, ta on väga sõbralik ja teistega arvestav, kuid Nessie teab, et ta on väärt parimat.

Viimasel ajal on Nessie elus pettunud. Nessie saabus Turvakodusse, sest soovis leida oma Eesti juuri, kuid tema otsingud on veninud väga pikaks. Kui vanasti Nessie võitles iga pai eest, siis tänaseks on Nessie imestunud, kui keegi teda pehmetele patjadele hellitama läheb. Nessie laseb kuuldavale vaikse rõõmsa kurina ning tema ilme justkui küsib, et kas tõesti soovid Sa mind paitada? Kas Sa usud, et mulle on kuskil kodu? Mina enam ei usu…

Jah, meie usume, et Nessiele on kuskil oma kodu. Kodu, kus teda hellitatakse ja hoitakse. Kodu, kus märgatakse Nessie kaunist iseloomu. Armas Nessie inimene, kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee.

Nessie on päästetud Kohtla-Järve varjupaigast. Turvakodus kodu ootamas alates 01.04.2016. Nessie on kiibitud, steriliseeritud ja vaktsineeritud.

Vaata ka Nessie kodu-uudiseid:

31.12.2016