Pood
0

Kasside Turvakodu

PIPA – 19.10.2016

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

PIPA – VAHVA KASSITIRTSU KODUSOOV

„Tere!

Minu nimi on Pipa ja ma otsin omale uut päriskodu.  Ma päris täpselt ei tea, kui vana ma olen, sest inimesed arvutavad kasside vanust väga imelikult. Nemad ütlevad, et ma olen 3-aastane. Minu teada on mul selga taga umbes 20 kassiaastat. Ja omast arust olen just nii vana, et minus on veel piisavalt kassipoja uudishimu ning mängulusti, aga samas juba natuke täiskasvanud kassidaami väärikust ka. Ja mõistust on ka juba omajagu, sest pisikesed tutterdavad kassilapsed teevad ju nii palju pahandust. Mina teen ainult natukene ja väga harva. Ausalt. J

Nagu kassidele kunagi, meeldib mulle ülekõige magada. Soovitavalt veidi varjulisemas kohas, näiteks voodi all või mõnes kastikeses. Oo, need mõnusad kastid. Nii mõnus on ennast pappkasti kerra tõmmata. Riidekapis on ka väga hea magada, aga sinna saan ainult salaja minna, kui pererahvas on ukse lahti unustanud. Seal on veel parem, sest vahel võib leida mõne pehme kampsuni, mille sisse oma nina peita ja rõõmsalt nurru lasta.

Kui ma parasjagu ei maga, siis tahan pai. Hästi palju ja kogu aeg! No ikka ühe teraapilise seansi jagu. Süles armastan ka mõnuleda ja nurru lüüa on vahva. Mulle tundub, et ka inimestele meeldib minuga koos mõnuleda ja kuulata minu kaunist nurru. Seega usun, et ma oleksin oma inimesele väga heaks kaaslaseks. 🙂

Minu hoiukodus on Koer ka. Koerad mulle küll eriti ei meeldi. Võibolla ei meeldi ainult see Koer, sest ta on noor ja mõtleb, et mina olen tema mänguasi, aga kassil ei sobi ju koeraga mängida! Võibolla mulle teistsugused koerad ikka meeldivad. Ma täpselt ei tea. Igatahes seda Koera ma löön käpaga, kui liiga ligi tuleb!

Enne hoiukodusse tulemist, veetsin oma elu koos vanadaamiga, seepärast ma õige natuke pelgan lapsi. Ei, nad on vahvad ja armsad, aga mõnikord natuke liiga selle Koera moodi. Osad käivad ka nelja käpa peal ja arvavad, et ma olen mänguasi. Aga kassid ei ole mänguasjad- nii ka mina. Mina loodan leida omale pere, kellel ma südame põksuma panen ja kelle päev muutub kohe palju paremaks, kui mind koju tulles näeb. Sest üks on kindel, kui Sina kingid mulle oma südame, siis mina annan Sulle kogu oma maailma.

Sinu Pipa“

Kirjuta armsale Pipale info@kassideturvakodu.ee