Pood
0

Kasside Turvakodu

TIIDU – 08.04.2016

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

UUES KODUS!

TIIDU – OMA UUE ALGUSE OTSINGUIL

Tiidu on armas ja tasakaalukas siiamipoiss, kelle Turvakodusse jõudmine on kurb. Kassipoisil oli juba oma inimene- see keegi, kes teda armastas ja hoidis, paitas ja kallistas, kuid kahjuks Tiidu omanik suri ning Tiidu jäi üksi. Kaotada oma inimest- teda, kes on sinu jaoks terve su maailm- on valus. Tiidu on rahulik ja eneseteadlik kassike, kes üritab alustada uuesti. Ta teab, et kuskil on veel keegi, kes teda vajab ja kes teda armastab. Kui teda juba korra tingimusteta armastati, siis miks ei võiks see uuesti juhtuda?!

Tiidu on igati eeskujulik kassike ja ka tema päevakava on väga muljetavaldav. Hommikuti oodatakse kuulekalt, kuni inimene ärkab, et siis üheskoos päeva alustada. Koheselt ronitakse inimesele sülle ja üheskoos kõnnitakse köögi poole. Tiidu armastab väga inimese süles olles mööda korterit ringi kõndida- siis vaataks maailma nagu teise nurga alt ja elu tundub täis seiklusi. Hommikuvõimlemise ajal võtab Tiidu koha sisse võimlemismatil inimese kõrval. Võimlemise ajal sirutatakse ennast peaagu sama pikaks nagu inimene ja üheskoos venitatakse ennast vurruotsast sabatutini.

Päeval veedab Tiidu aega kohvri sees magades või soojaks köetud ahju kõrval toolil nurru põristades. Kui inimene koju naaseb, on Tiidu kohe uksel vastas. Esimesed taaskohtumise hellitused jagatakse inimese põlvedel pikutades ja samal ajal paisid ja kõrvataguste massaazi nautides. Nendel hetkedel vaatab kassike inimesele silma ja justkui naerataks…Tema tänu hellituste eest on suur. Päeva lõpetab Tiidu koos inimesega. Nii kui inimene ennast magama sätib, on Tiidu nurrudes platsis. Vaikset unelaulu põristades sätib Tiidu inimese unele ning läheb seejärel korteri peale oma öiseid kassiseiklusi tegema.. Inimene on ju magama nurrutud ja tema töö on tehtud.

Tiidu on tasakaalukas kassipoiss, kes otsib omale rahulikku kodu. Tema sooviks endale inimest, kelle süles toast tuppa jalutada ja kelle põlvedel tunde pikutada. Kui Sinu elust on puudu tasakaalukas kassipoiss, siis kirjuta Tiidule info@kassideturvakodu.ee