Pood
0

Kasside Turvakodu

LISANNE

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

Lisanne tervitab uuest kodust!

19.08.2016

Saadan natuke uudiseid ja pilte Lisannest e. Liisust, kel augusti lõpus täitub meie juures 10 kuud. Päris sülekassi pole temast veel saanud, aga meiega on ta ilusti kohanenud.

Olime just pikemat aega maakodus, kus tal on võimalus ka õues käia. Nüüdseks on maaelu nõksud selgeks õpitud, mõned hiiredki kinni püütud ja tuppa vaibale toodud.

28.12.2015

Meil läheb hästi. Olen ise ka pikalt plaaninud kirjutada, aga pimedal ajal on raskusi olnud ilusate piltide saamisega. Eks meil ole harjumisega ka aega läinud, aga nüüd edeneb järjest paremini. Lisanne muutus kähku suupärasemalt Liisuks. Esialgu oli temas palju kartust ja ebakindlust, mida ta kippus käpaga vehkides näitama, kui ma piisavalt tähelepanelik ei olnud. Võitsin appi RC Calm toidu ja Feliway difuusori. Sõitmisega meil raskusi pole olnud, reisipuuri saab lihtsalt ja autos on rahulik. Kuid alles nüüd hakkab ta harjuma ka muude kohtadega peale aknalaudade. Ta on õppinud tugitoolis või kratsipuu pesades magama, ise süüa küsima ja peaga puksima, kui konserv piisavalt kiiresti kaussi ei jõua. Tema puhul polnud see kõik enesestmõistetav. Tasapisi on ta hakanud ka mängima. Väike jääprintsess hakkab muutuma toredaks kodukassiks.

Tänan toreda kassikese eest! Lõbusat aastavahetust, edu ja kordaminekuid Sulle ja kõigile tublidele Turvakodu tüdrukutele uuel aastal!

Lisanne hoiukodus